Kapoentje Kinderkleding Home Bestelling Contact Winkelmandje

Kapoentje Kinderkleding, Kinderkleding Webwinkel uit Poppel

Bij uw bestelling boven de 75 euro rekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN. Alles uit voorraad leverbaar en maximaal binnen twee werkdagen verzonden.

Kapoentje Kinderkleding is een webwinkel voor baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de maten 50 t/m 152. Soms hebben wij aanbod in de maten 158 t/m 176.

Webwinkel Kinderkleding / Vinrose Pullover

Wij voeren de nieuwe zeer uitgebreide collectie van het mooie merk VINROSE. In de zomer voeren wij de nieuwe collectie van SCHOEFFIES voor meisjes. Verder hebben wij outletkleding van bovengenoemde merken en van topmerken als IMPS&ELFS, VINGINO, TOMMY HILFIGER, RALPH LAUREN, TRUTH OR DARE, KIK-KID, KIDSCASE, 5&CO.

Dit alles bieden wij aan voor zeer scherpe prijzen en met een snelle levering. Wij proberen bestellingen via de webwinkel te versturen zodra de betaling is bijgeschreven op ons bankrekeningnummer!

Webwinkel Kinderkleding

Wilt u onze kleding in het echt zien en passen? Wilt u onze kleding in het echt zien? Dat kan. Wij komen graag met onze kleding bij u thuis. Bel of mail on voor een baby- en kinderkledingparty bij je thuis en krijg een leuke korting op je aankopen!

Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 75,- !