Home Contact Winkelmandje

Betalen

Betalen

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten en uw ordernummer vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en is mogelijk op de volgende wijzen:

iDeal; via ABN Amro, Fortis. ING, Rabobank en SNS-bank kunt u met iDeal betalen. U komt direct in uw omgeving van uw internetbankier, onze gegevens staan al ingevuld en u kunt direct betalen. Op deze manier kunnen wij uw bestelling meteen in behandeling nemen.                 

Overschrijving

Overboeking vanuit Nederland naar onze Nederlandse bankrekening bij de Rabobank:1358.26.705 op naam van Kapoentje Kinderkleding, onder vermelding van uw ordernummer.
Overboeking vanuit België naar onze Belgische bankrekening bij de KBC-bank: 733-0469087-25 op naam van Kapoentje Kinderkleding, onder vermelding van uw ordernummer.

Credit card / PayPal
; Betaling is direct verwerkt in een veilige en vertrouwde omgeving. U kunt uw creditcardgegevens gebruiken of uw paypal account.Uw paypal account kunt u aanmaken op 
www.paypal.com


Cadeaubon
uitgegeven door Kapoentje Kinderkleding (zie voor nadere informatie omtrent de besteding van de cadeaubon de informatiepagina ´cadeauservice/cadeaubon´. 

Contant bij ophalen
. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen per mail info@kapoentjekinderkleding.nl of telefoon: 0032 14650638 | 0031 6 42307170

Voor betalingen vanuit een ander land dan Nederland of België heeft u de IBAN-code en het swiftadres nodig. Voor de Rabobankrekening is de IBAN-code NL93RABO0135826705 en het swiftadres RABONL2U.
Voor de KBC-rekening is de IBAN-code BE70 7330 4690 8725 en het swiftadres KREDBEBB.
Wilt u het pakketje in een ander land dan Nederland of België laten bezorgen, dan dient u even contact met ons op te nemen via ons mailadres info@kapoentjekinderkleding.nl, wij geven u dan per mail de exacte verzendkosten door. Voor bezorging in Nederland en België berekenen wij standaard tarieven, zie hiervoor de informatiepagina ´bezorging en verzendkosten´.

De volledige betaling dient te geschieden binnen zeven werkdagen na orderdatum. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na zeven werkdagen neemt Kapoentje Kinderkleding per mail contact op of de betaling onderweg is of dat er afgezien wordt van de bestelling. Indien binnen 48 uur niet wordt gereageerd op de herinnering worden de artikelen teruggeplaatst in de winkel. De klant krijgt een annuleringsbericht per e-mail.