Home Contact Winkelmandje

Cadeauservice

Cadeauservice

Nadat je een geboortekaartje hebt ontvangen, hoef je de deur niet meer uit om op zoek te gaan naar een bijzonder cadeau. Niet alleen handig als de ontvanger ver weg woont, maar ook als het je even de tijd ontbreekt om de stad in te gaan en een geschikt cadeau te vinden.

Je maakt zelf een keuze uit ons assortiment, wij verpakken je bestelling feestelijk en doen er indien gewenst een kaartje bij met je persoonlijke, handgeschreven boodschap.

Wij bieden deze service aan zonder extra kosten! Je bestelt snel en eenvoudig je (kraam)cadeau, wij verzenden je bestelling namens jou.

Vul bij je bestelling bij 'opmerkingen' het volgende in:
- graag als cadeau verpakken en verzenden en of het voor een jongen of meisje is;
- afleveradres;
- tekst voor het begeleidende handgeschreven kaartje zodat de ontvanger weet van wie 
  het afkomt.

Wil je het artikel als cadeautje verpakt toegestuurd krijgen, zodat je het vervolgens zelf aan iemand cadeau kan geven, vul dan gewoon bij je bestelling bij 'opmerkingen' in; "graag als cadeau verpakken en of het voor een jongen of meisje is".

Indien je hulp kunt gebruiken met het kiezen van de juiste maat, verwijzen wij je naar de maattabel, te vinden in de linkerkolom onder informatiepagina's.

* Als wij het bedrag daadwerkelijk ontvangen hebben; er zit natuurlijk altijd tijd tussen het moment van overmaken en het moment dat het bij Kapoentje Kinderkleding is bijgeschreven.

Cadeaubon bestellen

Vind je het moeilijk een keuze te maken uit ons aanbod, dan is het misschien leuk een cadeaubon te geven. Onder rubrieken in de linkerkolom bovenaan, kun je via 'cadeaubon' een keuze maken uit een bon van 7,5 euro, 10 euro, 12,5 euro, 15 euro, 17,50 euro of 20 euro. Bestellen geschiedt op dezelfde wijze als een artikel bestellen. WIJ REKENEN GEEN VERZENDKOSTEN INDIEN U DE BESTELLING VAN EEN CADEAUBON ALS APARTE BESTELLING PLAATST!

Indien je de cadeaubon rechtstreeks wilt laten bezorgen bij diegene aan wie je het cadeau wilt doen, dan vul je bij bestelling bij 'opmerkingen' het volgende in:
- afleveradres;
- tekst voor het begeleidende handgeschreven kaartje.

Je cadeaubon wordt maximaal twee werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden*.
* Als wij het bedrag daadwerkelijk ontvangen hebben; er zit natuurlijk altijd tijd tussen het moment van overmaken en het moment dat het bij Kapoentje Kinderkleding is bijgeschreven. 

Cadeaubon besteden

Heb je een cadeaubon van Kapoentje ontvangen en wil je deze besteden, dan vul je bij je bestelling bij 'opmerkingen' het cadeaubonnummer in. Vervolgens verreken je je bon met het totaalbedrag en maak je het resterende bedrag over. Een cadeaubon van Kapoentje is twee jaar geldig.

Voorbeeld: Je plaatst een bestelling van 21 euro inclusief verzendkosten en hebt een cadeaubon van 10 euro die je wilt besteden, dan maak je 11 euro (21-10=11euro) over.
In de mail die u wordt toegezonden om uw bestelling te bevestigen, is het bedrag van de cadeaubon niet automatisch verrekend en wordt het orderbedrag vermeld. U kunt echter gewoon het bestelbedrag minus het bedrag van de cadeaubon overmaken.

Is het bedrag aan cadeaubonnen groter dan het bedrag van je bestelling, dan vul je bij je bestelling bij 'opmerkingen' het cadeaubonnummer in en hoef je uiteraard geen geld over te maken. Wij sturen je dan samen met je bestelling een cadeaubon met het resterende bedrag toe.