Kapoentje Kinderkleding Home Bestelling Contact Winkelmandje

Kinderkleding Outlet Webwinkel uit Poppel

Bij uw bestelling boven de 75 euro rekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN. Alles uit voorraad leverbaar en maximaal binnen twee werkdagen verzonden.

In onze kinderkleding outlet webshop bieden wij u kinderkleding tegen lage prijzen aan. De kinderkleding outlet webshop biedt een grote collectie van verschillende merken kinderkleding. Onze kleding, waaronder kleding van dure topmerken, wordt aangeboden met een hoge korting variŽrend van 30% tot zelfs 70%.

Prijzen in de kinderkleding outlet

Kinderkleding Outlet / Vinrose Pullover

Outlet kinderkleding is minder duur doordat dit in de meeste gevallen kleding van een vorige collectie is. Groothandels en fabrikanten willen plaatsmaken voor de nieuwe collectie en verkopen daarom de vorige collectie tegen veel lagere prijzen. Met de kleding zelf is dus niets mis, maar gewoon een super prijs-kwaliteit-verhouding; kleding uit midden- en hoogsegment tegen midden- en laagsegment prijzen!

Kleding in de kinderkleding outlet is niet tweedehands

Alle kleren in de kinderkleding outlet shop zijn nieuw en ongedragen en is geen tweedehandse kinderkleding. De Kapoentje Kinderkleding outlet kinderkleding webwinkel is er dus voor iedereen die op zoek is naar trendy merkkleding voor kinderen tegen zeer lage prijzen.

Kinderkleding Outlet

Wij voeren de nieuwe zeer uitgebreide collectie van het mooie merk VINROSE met daarvan ook altijd de nieuwst collectie zeer voordelig geprijsd. Verder hebben wij outletkleding van bovengenoemd merk en van topmerken als IMPS&ELFS, VINGINO, TOMMY HILFIGER, RALPH LAUREN, TRUTH OR DARE, KIK-KID, KIDSCASE, 5&CO, SCHOEFFIES, SEGURO.

Wilt u onze kleding in het echt zien en passen? Wilt u onze kleding in het echt zien? Dat kan. Wij komen graag met onze kleding bij u thuis. Bel of mail voor een baby- en kinderkledingparty bij je thuis en krijg een leuke korting op je aankopen! Of bel of mail voor een afspraak om de kleding in onze stenen winkel in Poppel te komen bekijken.

Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 75,- !