Bel ons via +31 6 42307170 of +32 14650638


Retourneren


Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd of geruild worden. Met uitzondering van de artikelen met het megasale-label, deze kunnen niet geretourneerd worden.  Indien meer dan de helft van de bestelling geretourneerd wordt, behouden wij ons het recht voor in plaats van geld hiervoor een kortingsbon uit te geven.

Condities retourneren:
Gelieve je retour(en) aan te melden via ons retourformulier. Na aanmelding van je retouren ontvang je per e-mail een bevestiging met aanvullende informatie.
- De artikelen, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding op het bezorgadres aan ons teruggezonden worden.
- Het te retourneren artikel moet indien rederlijkerwijs mogelijk nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet teruggenomen indien het artikel 1. gedragen en/of gewassen is, 2. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.

Frankeren retourzending:
De kosten van het verzenden van de retouren naar Kapoentje komen geheel voor je eigen rekening, tenzij gezien de aard van de klacht anders overeengekomen. Je dient je retour(en) te allen tijde voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.

Adressering retourzending:
Artikelen die vanuit Nederland retour gestuurd worden kunnen naar het volgende Nederlands adres gestuurd worden: Bredaseweg 469, 5036 NA TILBURG.

Artikelen die vanuit België of een ander land dan Nederland retour gestuurd worden, kunnen naar hetvolgende Belgisch adres gestuurd worden: Steenweg Baarle 46, 2382 POPPEL (RAVELS) BELGIE

Verwerking van je retourzending:
De aanmelding van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retouren wordt teruggestort op je rekening zodra wij de retouren in goede orde hebben ontvangen.

Ruilen


Bestellen van een vervangend artikel bij een retour:
Indien je een artikel wenst om te ruilen, verzoeken wij je je retour eerst aan te melden via ons retourformulier. Op dit retourformulier kun je aangeven of je vervangende artikelen wenst te bestellen. U ontvangt van ons binnen 24 uur een kortingscode die u onmiddellijk kunt gebruiken bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. De kortingscode bedraagt het aankoopbedrag van de te retourneren artikelen.